Idag testade jag för första gången att göra huvudstående. Det svåraste i detta är att våga!

Att våga släppa kontrollen, att våga lita på sin styrka och balans, att våga lita på sig själv. Jag kommer inte falla, jag är stark.

Efter ett par gånger av huvudstående på frihand så använde jag min FeetUp och gjorde lite mat och benövningar, ryggen kopplas in per automatik i allt man gör i denna position. Sedan avslutade jag med ett 30-minuters långsamt pass för ryggraden. Jag är noga med att stretcha och mjuka upp axlarna innan IOM att jag har inflammation och inklämning i både höger och vänster axel, att bara stäcka armarna över huvudet är plågsamt. Mitt mål är att yogan ska göra mig smärtfri fysiskt och även psykiskt.

 

smultris Hälsa, Träning & Kost, Vardagen, YinYoga, Yoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *