När lugnet faller

Livet är toppen och jag har verkligen de bästa vännerna och den bästa familjen runtom mig, jag är bortskämd med kärlek. Efter ett läkarbesök för min väldigt onda axel och en kortisonspruta blev jag bjuden på middag hemma hos ena brorsan med fästmö, sen  kom D hem och vi for ut till landet.
Semestern har just börjat, första semestern på väldigt lång tid och jag spenderar dagarna med att rehaba axeln så impingementet kan läka ut (inklämningssyndrom). Smärtan är verkligen brutal. Så jag tränar och äter bra mat, god mat och lite godis.

I morgon hämtar jag ut min nya älskling, Fujifilm X-T2. Alltså lyllo mig, äntligen en kompakt systemkamera som levererar och som troligen kommer bli min vardagsbästis <3

Nu har kvällen lagt sig och brasan sprakar, vi ska äta lite gott och streama film medan jag i smyg fantiserar om min nya kamera.

_DSC2226_DSC2232_DSC2223

 

5 Responses

  1. Mona
    Mona juli 26, 2017 at 23:21 | | Reply

    Så spännande med ny kamera!! Bilderna på goa farbrorn är otroligt snygga! Hur gör du människa?! <3

  2. Cindy
    Cindy november 17, 2017 at 20:10 | | Reply

    Jag älskar dom här bilderna! Du är ju bara så fantastiskt duktig. En sådan talang säger jag bara!

Leave a Reply