Nu är det höst igen och min hjärna skriker efter att få förändra mig. Jag vill färga håret (ovanligt va) , men inte bli mörk eftersom jag har kämpat som en tok för att bli ljusare men jag är sååååå trött på mitt lockiga rufs. Det hade varit härligt att ha ett typiskt svenskt rakt blankt hår men icke.
Just nu ser jag ut som en hottentott och det är i ofs inget fel på hottentottar, dom verkade vara en ganska skön grupp av människor som alltid delade sin mat med varandra slogs och stal boskap från sina olika stammar, det är lite som på gatan där jag bor. 😉

Igår fick jag hem min order från Gymgrossisten, 2 storpack shiratakinudlar och lite nya vitaminer och mineraler samt nattprotein.
Idag bör jag få hem 2 nya Iphone 5 och i morgon ett par nya rosa träningstights, parfymen warm cotton från clean.
Det är som julafton hela veckan 😉

Idag är det bendag vilket passar fint då mina triceps och lats fortfarande är rätt möra, det ska nötas till benen skriker stopp och efter det ska jag halta till salongen och skulptera naglar till 20:00. Ingen ro, ingen vila.

20130918_212539

2 Replies

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *