LowKeyphotography

Idag var jag i Stockholm och hämtade ut min nya bebis, Fujifilm T-X2. Jag tror seriöst att jag måste läsa manualen för första gången, det finns så mycket andra inställningar och nya namn i denna kamera än vad jag är van vid. Det kommer nog ta ett tag att komma in i hur den funkar på smidigast sätt 😀
Vi får se när det blir tid för att premiärköra den på gatan med tanke på att vi fortfarande är i skärgården.

Denna bild är tagen med min Nikon D800 och Nikon 105mm 1.4

_DSC2311

När lugnet faller

Livet är toppen och jag har verkligen de bästa vännerna och den bästa familjen runtom mig, jag är bortskämd med kärlek. Efter ett läkarbesök för min väldigt onda axel och en kortisonspruta blev jag bjuden på middag hemma hos ena brorsan med fästmö, sen  kom D hem och vi for ut till landet.
Semestern har just börjat, första semestern på väldigt lång tid och jag spenderar dagarna med att rehaba axeln så impingementet kan läka ut (inklämningssyndrom). Smärtan är verkligen brutal. Så jag tränar och äter bra mat, god mat och lite godis.

I morgon hämtar jag ut min nya älskling, Fujifilm X-T2. Alltså lyllo mig, äntligen en kompakt systemkamera som levererar och som troligen kommer bli min vardagsbästis <3

Nu har kvällen lagt sig och brasan sprakar, vi ska äta lite gott och streama film medan jag i smyg fantiserar om min nya kamera.

_DSC2226_DSC2232_DSC2223