Inredning med mera

Jag fick ett ryck på förmiddagen och åkte med Danne och handlade ljuslyktor, lampor och filtar mm och sedan ringde jag min svägerska Annie som har ett öga för det där med inredning. Jag visste ungefär hur jag ville ha det men visste inte alls hur jag skulle genomföra det.
Jag tycker inte om att sova med sängen mitt i rummet utan vill helst ha sängen mot en vägg. Det är inte så lätt med två vackra sängbord så till slut plockade vi bort dom helt och använde som sideboards i vardagsrummet istället, perfekt. Jag fick till min skrivarhörna i vardagsrummet med ansiktet vänt mot tv;n och för att slippa sitta med ryggen ut mot rummet, det är både otryggt, fult och tråkigt. I sovrummet ändrade jag riktning helt på sängen så det kommer nog kännas väldigt konstigt att sova i “fel” vinkel, förhoppningsvis funkar detta.

Vardagsrummet går i grått, orange, rött, brunt och svagt rosalila, väldigt jordiga färger medan sovrummet fick fortsätta i grått, rosa, silver och lila.

Tack Annie för all hjälp med möblering och idéer.

rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum8 rum9 rum10 rum11 rum12 rum13 rum14 rum15

Squats på tå

Ikväll testade jag benböj på tå, jag höll stångens vikt på 20 kilo iom den nya övningen samt för att inte riskera allt för krampaktigt ont i vaderna i efterhand. Det svåraste av allt var att försöka hålla balansen, shit så svårt.
Jag är sjuk sen i Onsdags, en brutal förkylning med halsont (som äntligen gett med sig) snuva och galna nysningar. Hostar däremot som en jäkla tok.  Men det kändes som att idag var det ändå ok att träna igen.

Det blev 20 astråkiga minuter på crosstrainern och 30 minuter styrka, sen fläsk, sötpotatis och morötter. Lördagslyxen får bli ett kvargmål med hallonröra i. Tumme upp på det.

12959586_10209457088407009_1083719928_o