God morgon

Varm varm varm promenad i skogen med hundarna, nu är det sommar på riktigt men idag börjar jag jobba. Bittert på något sätt. 1 år kvar till nästa semester… Gaaaahhhh, jag vill vara ledig jämt, galet rik och energifylld. Men är jag väl ledig så slappar jag mest, alltså är jobbet bra. Jobba är bra.

mulle2mulle

Middag hela veckan

I måndags blev vi bjudna på grillning hos ena brodern, på tisdagen bjöd vi tillbaka på tacomiddag och ikväll bjöd vi andra brodern med familj på mat och i morgon blir vi tillbakabjudna. Vi äter och äter imageimage

Förövrigt dricker jag gröna drinkar och försöker rena kroppen. Hasselnötsmjölk med spirulina, chlorella, macapulver, banan, ekologisk kakao, ekologisk kokosolja och linfröolja. Det är inte godast i världen men det är verkligen inte äckligt, inte alls.

image

Jag utesluter mejeriprodukter pga min sjukdom Hashimotos och mejeriprodukter är ju kraftigt inflammatoriska. Hashimotos är en autoimmun sjukdom med följdsjukdomar som glutenintolerans, ibs, struma osv. Magen funkar inte alls och jag har levt med svår obstipation sedan barnsben men efter 3 gröna drinkar så hände det grejer. Gluten är ju bannlyst sedan 7 år tillbaka men nu har jag även fått ett förbud mot all lök/vitlök, all kål, jordnötter, bönor, alla fibrer (även fruktkött), frukt, sötningsmedel, broccoli, socker och en hel del mer saker. Rätt så jobbigt med tanke på glutenet som bara det ställde till tråkiga förbud innan.

Men jag känner mig rätt fri ändå trots allt för jag mår nämligen ganska bra av min nya men begränsade kost. Magen är inte lika uppblåst plus att den fungerar (kors i taket) och jag får njuta av chevre istället för vanlig ost på komjölk. Kvällsmålet blev en liten näve mandlar istället för frosseri i godis/chipsskålen.

I morgon ska jag prova att träna lite lätt för första gången sedan tandoperationen, stygnen sitter fortfarande kvar, smärtan lindras mer och mer för varje dag men pulsökning är svår för då jädrar dunkar det på av bara satan.

imageimageimage

image

Tekniska verken

Jag kommer från en väg genom regnet
Där stensöta växer i kanten
Ser jag röken från Tekniska Verken är jag snart hemma igen
Där solen sjunker bakom fabriken
Och duggregnet blåser i vinden
Kan jag minnas vem jag var en gång innan jag blev vem som helst
I dina ögon en gång
Från ett annat hål
l

Fotat med Iphone 6 plus.

tekniskaverken