18/4-2015-Ett foto om dagen

Jag vaknade alldeles för tidigt trots att jag somnade alldeles för sent, precis som vanligt alltså.
Hur underbart är det inte att få vakna av solen som skiner in genom fönstret och börja morgonen med en långsam skogspromenad med hundarna och kameran som sällskap, fågelkvitter i kombination med morgonsol är ju helt magiskt.

forr2

Min cykel och jag

Det jag förut behövde min man och vår bil till gick idag att lösa med cykeln. Jag är överväldigad över att jag kunde packa ner 8 kg mat i packväskorna och ändå kunna cykla hem med allt. Jag hade aldrig kunnat balansera hem 2 tunga påsar med min vanliga cykel. Ja, sen är det såklart ett stort plus i kanten med motorn, i uppförsbackarna kändes det att jag hade 8 kilo extra men det är bra… Trampa trampa=förbränn.
Nu festar jag loss med en stor kopp kaffe och glutenfritt linfröknäcke med pepparsalami. Strax ska jag baka LCHF-pizza och köra ett bröstpass. En rätt reko Söndag.

cyk1 cyk2 cyk3 cyk4 cyk5

Elcykel

Idag har jag cyklat 3,9 mil, innan dess körde jag ett gympass… ben såklart. När jag närmade mig mina hemkvarter så var benen rejält möra, i slutet orkade jag knappt trampa mer. Men då cyklade jag 3 kilometer till, bara för att.
Hundarna hämtades och jag/vi cyklade till Brosjön, dom springer lösa med mig och det fanns inte en enda motionär i området så det var fritt fram för oss att flyga fram i spåret. I den kraftigaste uppförsbacken tog batteriet på cykel slut, det var som att cykla in i en vägg. Elcykeln är väldigt tung och jag har bara 3 växlar så det var bara att låta envisheten styra. Som tur va räckte lyset lagom till jag kom fram till bebyggelsen igen, jag kan lova att skogen är svart om natten.

Jag känner mig glad, så jäkla nöjd. Jag har gymmat och cyklat, jag äter grymt bra kost, inget godis, jag har städat till marsvinen, motionerat hundarna, städat och diskat i köket och jag känner mig hälsosam. Kroppen mår bra av träning och bättre kost, det är galet hur riktigt dåligt jag mår av allt skit jag ätit men ändå fortsatt att äta det.

Och ja just det, jag cyklade först till Biltema och köpte sidoväskor samt väska till styret och cykelbyxor. Sedan fick jag även ett par riktiga cykelbyxor med hängslen utav min svägerska Annie. Redo för långresor med packning.

Sa jag; GLAD??? 😀

1960784_10203480076745453_454623803_o