26/3-2015-Ett foto om dagen

Jag ska strax, för första gången på flera veckor, gå in i gymmet och känna på vikterna. Jag har inte orkat att träna, jag har flåsat som en travhäst bara av en långsam prommis med hundarna, kroppen har sagt ifrån. Hjärnan har för en gång skull lyssnat på kroppen vilket inte är det vanligaste med mig. Jag ser fram emot sommaren, då bör kroppen vara tillbaka på banan igen efter mediciner och behandlingar. En väg tillbaka till mot en starkare och friskare kropp. Jag kan inte vänta.

kappa

21/3-2015-Ett foto om dagen

Idag var jag på magnetröntgen för mina knän, vilken panik jag fick när ringarna på vänsterhanden började att vibrera och ge stickningar i hela handen. Ligga still och inte röra sig medan handen hade ett epileptiskt anfall… Lätt…  Jag smög ut armen från tunneln och la den ovanför huvudet och då avtog   det efter en stund. Scary shit. Det är en rätt sjuk grej när man läser om de magnetiska fälten i ens kropp och vad som händer vid exempelvis en magnetröntgen. Våra kroppar är helt fantastiska, vi är verkligen våra egna små universum fyllda utav planeter och vintergator.

image

20/3-2015-Ett foto om dagen

Idag är det Fredag, vilken underbar dag.
Jag började morgonen med ett nytt set naglar på min stammis Pernilla. Jag mallade en fransk manikyr istället för att lägga tippar. Att bygga på mall är rätt trixigt, ibland kan nog kunderna undra vad fasiken jag gör när dom ser hur det ser ut… Här kommer några foton, de 2 första är under skapande och de 2 sista är det färdiga resultatet.

malla1 malla2 malla3 malla4

19/3-2015-Ett foto om dagen

Gaaahhhh… Jag var akut hos tandläkaren i morse pga tandvärken och domen löd; den förre tandläkaren som rotfyllde tanden hade tabbat sig, han hade inte gått ner i hela kanalen vilket har lett till att det lämnats bakterier kvar och såklart lett till komplikationer. Yaaayyyy, rotfyllningen måste göras om i 2 kanaler och förlängas längre ner i roten. I 70 minuter jobbade min nya tandläkare med att öppna upp kanalerna, rensa, fylla med mediciner, skölja, medicinera, fila, borra, skölja, rensa, medicinera osv osv osv. Sedan fortsätter vi i slutet av April, till dess får jag äta Ipren och Alvedon. Men, jag behöver inte betala för rotfyllningen iaf eftersom den inte gjorts redigt från början.

Nu har jag försökt få i mig bröd utan kanter, ägg och kaffe. Vilken jäkla pärs!!!

frulls2

18/3-2015-Ett foto om dagen

I morgon är det ett akutbesök till tandläkaren. Tuggtanden i vänstra sidan av käken vill inte längre. Först för flera pr sedan sprack amalgamet och tanden lagades dåligt av en klåpare och sen gjordes lagningen om för tanden hade fullt av hål under lagningen. Men den lagningen gjorde vidrigt ont så det blev 4 besök med rotfyllning efter det. 2 veckor efter rotfyllningen var klar så sprack tanden och jag fick åka till tandakuten och mejsla bort en bot av tanden. Sedan veckan efter lagades den och byggdes upp. Sedan dess har jag inte belastat den pga skörheten men iom att jag fick dra ut tanden på andra sidan så har jag varit tvungen att äta på den rotfyllda jökla tanden och nu har jag en förbannad värk i den, eller under den med tanke på att nerverna ska vara döda. Så, nu börjar vi om igen. Jag är så jävla trött på att ha ont, jag orkar inte med detta längre… Tänder, mage, knän, leder… Jag måste ha varit ond i ett tidigare liv.

 

cropped-gålö-028web2.jpg