28/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Dagens färger håller en jämn gråskala, tråkigt och lustsänkande. Men hundarna njöt av att fara fram i skogen iaf.
Hur mår jag idag då?
Jovars, smärtan är absolut bättre men långt ifrån bra. Det strålar fortfarande ut i örat och ner i käken, orken är inte på topp och flåset har försvunnit men senare idag ska jag ta mig igenom ett styrkepass. Konditionen har aldrig varit bra så det var väl inte så konstigt att den inte existerar 😀

svartskog

27/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Efter jobbet satte jag mig på en bänk utanför ICA i centrum när jag väntade på Danne. Det fanns 2 bänkar, på den ena satt en rätt stor man med kundvagn och grejer, på den andra satt en dam av storlek mindre än mannen. Jag hade på mig mysbyxor, var osminkad och hade dragit jackans luva över huvudet. Så satt jag snällt där medan jag väntade på min make. Damen sneglar på mig en del och reser sig sedan för att sätta sig på den andra bänken som var väldigt trång. Först blev jag full i skratt för jag och min svägerska hade skojat om min osnygga klädstil och att jag inte ville gå ner till centrum så men efter 20 minuter började jag bli arg, alltså vad tusan. Visst, jag har tatueringar på hela mina händer, jackan var lite trasig i muddarna och luvan dolde mitt ansikte, skitläskig, jag fattar. NOT!
Fan, jag känner mig kränkt, på riktigt. Att en människa demonstrativt byter till en obekväm plats för att slippa sitta bredvid mig. Jag var idag en skrämmande individ för en annan individ.

lördagsrufs

24/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Jag är ett dygn försenad med Dagens foto, gårdagen slutade med storstädning åt marsvinen och sedan däckade jag och sov stenhårt till larmet drog igång. Första natten på snart 3 veckor utan att vakna var tredje timme för att ta smärtstillande… Wiiiieee 😀

Igår förstärkte jag min stammis naglar och lackade fransk manikyr med gellack. och glitter. Mitt jobb är glamouröst 😉
10996343_794983500578361_4924510918602021252_n

23/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Första arbetsdagen efter 2 av de smärtsammaste veckorna i mitt liv.

Jag överlevde dagen bättre än förväntat och det ser till och med ut som att hålet efter tandextraktionen börjar krympa ihop, läkning på G alltså vilket är efterlängtat. Igår tog jag mig gråtandes genom dagen och tappade gång på gång orken att leva. Ja det har varit så illa, det blev komplikationer efter tanden drogs ut. En så kallad “dry socket”, för er som undrar vad det är för något så hänvisar jag er till google. Jag orkar inte förklara 🙁

Dagens bild blir på Poppis, min lilla marsipangris. Hon och Rufsis bor för tillfället lösa i köket, deras hus, bäddar och höbal har flyttats ut dit. Motion motion motion. Mer än vad jag har fått  sista tiden iaf.

image

SöndagsMacro – 22/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Jag hade tänkt ta en promenad och fota utomhus idag men inte ens hundarna fick en långprommis, jag har så fruktansvärt ont i munnen så jag kan knappt stå ut att existera.

Idag är det söndag vilket innebär; söndagsmacro. Först fotade jag en brunfläckig banan men det var ju inte så jävla upphetsande att titta på.

söndagsmacro1

Söndagsmacro

På Söndagar drar jag igång med “Söndagsmacro” som tillskott i -Ett Foto Om Dagen. Det roliga är att jag kommer köra det tillsammans med Eva som jag nämnt här tidigare, Eva har haft sin blogg “Ett foto om dagen” länge så kika gärna in på hennes bilder också.

Nu ska jag försöka få i mig en bit kladdkaka med grädde och lite kaffe. Det är fortfarande oerhört svårt att äta och gör väldigt ont men skam den som ger sig.

coffees

20/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Dagens bild; koksaltlösning, spruta med lång metallkanyl och kompresser. Jag får rysningar bara av tanken av vad jag gör med detta lilla kit.
Jag får ju bara äta flytande föda men har fuskat med vitt bröd och idag kebab med ris, jag var så jävla hungrig. Trots att jag äter i sidoläge så fastnar det ändå mat i hålet efter den utdragna tanden, så jäkla jäkla äckligt. Jag mår illa bara av tanken på det och ikväll har jag även riktigt ont.

kanyli