Ångest

Jag har känt av att min sköldkörtel bråkat lite i dagarna men hoppats att det bara ska vara känningar som sen ger med sig, dessvärre vaknade jag i morse rätt igensvullen. Jag är tjock utanpå halsen och sköldkörteln trycker mot strupen. Det var rätt länge sedan det var så här så jag ska egentligen vara glad att ha sluppit inflammationen under en längre tid.

Jag och Långben bor i husvagnen i Småland för tillfället men jag känner en stark längtan efter att få åka hem nu, Långbens plan är att stanna till i morgon men jag ska försöka övertala honom om att åka hem ikväll/natt. Ångesten kryper sig sakta på och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill hem till mitt nu, jag vill inte bo i andras hem och inte kunna få vara för mig själv.

Det är underbart att träffa familjen så inget ont om det men jag är en enstöring till 80 % och den 20 % sociala delen av mig har blitt mättad nu.

Här kommer lite foton ifrån veckan som gått:

trel-037svartvit trel-047

Slowburn

Jag körde ett bröst och bicepspass ikväll, slowburn. 30 minuter av brännande sura muskler. Intressant. Det var rätt tufft oavsett om det hade gått långsamt eller snabbt med tanke på träningsvärken i axlar, triceps bröst och biceps…

Tänk att innan jag började träna på allvar så körde jag bara armhävningar och situps. Jag gjorde 50 armhävningar (på tå) i stöten men idag klarar jag inte ens 20 i ett svep. Vad har hänt?
Snacka om att man tappar både teknik och styrka på oerhört kort tid. Alltså, på bara 2 veckor har man förlorat alldeles för mycket.

Jag avslutade träningen med en tallrik handskalade stora räkor och 2 ägg och nu lyxar jag till det med en smoothie.

Jag slängde ner 1 näve frusen mango, 1 näve blåbär, vatten i lagom mängd och 1 tsk kokosolja. Sen 1 minut i mixern så har man världens godaste smoothie. Fräsch och svalkande till skillnad från de som görs på mjölk/yoghurt/kvarg, såna får jag knappt i mig. Kväljande.

jafr2