Morgonen efter natten före

Vi kom till La Manga runt 02 på natten och kom i säng vid 03:30, sen upp vid 10-tiden, svullen och trött med en kopp spanskt kaffe i en hetta man inte var van vid. Jag som är rödhårig smälter inte in bra i varma länder så det var helt ok att hösten började smyga sig in även i Spanien. Himlen var lite disig ett par dagar men det var bara skönt och gav en väldans härlig effekt till alla bilder jag tog. Dramatiska himlar kommer aldrig gå ur tiden 😉

En sliten tjej;

Färgfoton vs Svartvitt

Jag gör de flesta bilderna ifrån Spanien svartvita för det passar så bra med den dramatiska himlen, men vissa bilder måste man ju bara ha i färg just för att minnas de enorma färgerna på himlen, i vattnet, på stranden och såklart alla vackra hus.

Majoriteten av alla foton är fotade med Panasonic Lumix och inte med full upplösning, vilket såklart gör bilderna lite tristare i kvalitet än om jag hade använd min Nikon. Jag ville såklart inte släpa med den ner till den sandiga stranden och salta havet men jag tycker Lumixen sköter sig rätt så bra ändå.

Nagelförlängning och glitter

Idag har jag skulpterat 3 set naglar i härliga höstfärger. En av mina stammisar fick orangea naglar med stora guldiga glitterkorn över, så jäkla snyggt.

Sedan gjorde jag en fyllning på Lotta, en annan av mina underbara stammisar. Hon valde en petrolfärgad skimrande metallicgele med gråsvarta glittrande korn över, lite kallare än naglarna ovan men otroligt snygga.

Massagebänk i sovrummet, en vardagslyx…

Nu har jag äntligen fått min make att hämta hem massagebänken som stod på salongen och tog upp plats. Vi ska alldeles strax skruva fast benen, tända lite ljus och sedan ska mina fina få en massage plus en ansiktszonterapi. Detta är nog vad man kan kalla ren lyx!
Slingorna i mitt hår verkar få vänta, kanske hinner vi fixa det i morgon mellan nagelskulpteringar och packning…

Jag kanske ska göra en nagelförlängning innan Spanienresan

Jag jobbar med att göra andra människor snygga om händerna, jag skulpterar långa naglar med glitter i regnbågens alla färger. Själv har jag korta fula naglar som alltid är omålade. För en vecka sedan slängde jag på lite schellac utan färg bara för att förstärka mina egna naglar, tänkte att det kan vara skoj att se presentabel ut när jag faktiskt arbetar med just naglar. På Tisdag flyger jag och maken till Spanien så det vore läge att fixa till naglarna när jag är ledig och inte behöver massera kunder, jag vill glittra som mina kunder gör när dom går ifrån mig.

Ikväll ska jag slinga håret med träningsvärk i händerna, lycka till.

Igår skrubbade jag halva köksgolvet för hand med en scotch brite, yes och citronsåpa. Jag låg på knä i svart skurvatten och skrubbade så jag fick nageltrång på tummarna och idag har jag en sån sjuk träningsvärk i handlovarna att jag knappt kan använda händerna. Det är vidrigt med linoleummattor, allt fastnar och golven blir omöjliga att få rena med en enkel skurmopp…

Eftersom mina händer värker och jag hade tänkt göra slingor ikväll så får min man hjälpa mig istället, det återstår att se hur resultatet blir. Jag skulle behöva klippa topparna också men jag har blivit så förbaskat felklippt så många gånger av olika frisörer att jag inte törs testa någon ny frisör, det blir till att klippa mig själv… Igen…

Periodisk Fasta, sol och Söndag.

Min make gick upp vid 07 i morse för att fara iväg och fiska (tur med vädret va), jag och hundarna sov vidare men vid 08-tiden vaknade jag av kaffedoften som klädde luften… Magiskt. Jag somnade om och sov gott ett par timmar till innan det blev dags för en prommis med hundarna i solen.

Nu är det 2 stora koppar kaffe och en otroligt god brunch som gäller. Jag kör vidare på Periodisk fasta och ett kaloriunderskott då jag försöker få min IBS/gluten/laktosmage att hålla sig lugn samt kompensera för sommarens ostbågsfrossa 😉

Hoppas ni får en underbar Söndag i solen gott folk.