STORYTEL – Vill du ha en gratis ljudbok?

Jag har börjat använda Storytel för att lyssna på ljudböcker och när man skaffar ett konto där så får man 5 ljudböcker att ge bort. Så min fråga till dig är:
Vill du ha en ljudbok?
I såna fall hojta här och lämna din E-postadress så skickar jag över länken till dig 🙂

Nu ska jag fortsätta lyssna på regnet som slår mot stugans tak medan jag dricker kaffe, hundarna har knölat ihop sig bredvid Långben i sängen, sötaste någonsin ?

Viktnedgång

När denna bild togs för ca 2 veckor sedan så mådde jag inte så bra, jag kunde inte äta och det lilla jag fick i mig kunde jag inte behålla. Jag var inte kry på något sätt och jag vägde runt 51 kg. Nu mår jag bättre och äter igen men jag kan inte längre strutta runt i tajta kläder. Här får man verkligen ett bevis på att en kropp med former är en välmående kropp och tvärtom, jag vet inte hur det är för andra men så här fungerar jag.

 

Semesterfolket

Här rullar livet på i maklig takt, jag har legat i sängen hela dagen med undantag av lite godisätande och en tripp till det lokala ICA;t för att handla lite mer gottigheter. För 5 minuter sedan så riggade jag grillen, tog ut min jordgubbspaj, satte in pommes i ugnen och nu väntar jag in en make som är ute på sjön och tror han ska få napp.

Jag funderade på att pausa bloggandet och bilduppdateringarna ett tag eftersom det är så dött här och kommentarer uteblir, lite synd då jag verkligen tycker om bilderna jag publicerar, men jag kan ju vara partisk förstås… Sommaren kommer alltid i vägen för mindre bloggar som denna men jag hoppas iaf att jag underhåller er som faktiskt läser, ni är ju några stycken även om ni oftast är tysta.

 

Dagens minne – 9/8-12

Uppdatering: Nu har vi varit hemma i en vecka och jag längtar ihjäl mig efter husvagnslivet. Jag saknar min husvagn så det gör ont, vem kunde ha trott det? Jag vill göra om semestern, samma lika men en gång till och minus en del onda saker. Mer mer mer, hur ska man hinna landa i något man tycker så mycket om när man har så himla kort tid på sig?

Sala version 2012!

Nu är det dags att byta husvagnslivet mot stugan i Sala. Jag ska ligga på klipporna varje dag och vårda min röda färg som sprider sig över huden… 😛

Men först blir det en stor kopp kaffe (gissa om jag saknat min perkulator)

SPINDLAR & PANIK

Vi passade på att avsluta de 2 veckorna i Småland med en fika på Kafe De Lux i stan, värsta goda biskvierna och bästa cappuccinon.


Sen tog vi en promenad längs ett stråk vid vattnet och där vid ett av räckena upptäckte jag stora spindlar i mängder, hela räcket var fullt utav dom. Dom vävde nät mellan stolparna och dom var rätt stora, snabba och kändes lite aggressiva. Jag kräktes nästan när jag upptäckte dom, jag har aldrig sett nåt liknande.

Här upptäcker jag spindlarna (ni kan faktiskt ana dom, de är de svarta prickarna ni ser på till och med detta avstånd och då fattar ni hur stora dom var på riktigt) och får en sjujävla panik för jag höll ju i räcket…

Jag fattade inte att Långben fotade min panik först men vi skrattade rätt gott åt bilderna sen i efterhand…

Såja, jag bjuder på dessa foton 😛

Solnedgång

Häromkvällen tog jag mitt stativ, kamera, fjärrkontroll och hundarna för att fota oss i solnedgången. Men jag glömde såklart den lilla manicken man skruvar fast kameran i så det var bara att ställa kameran på gräset och ta några snabba snapshots.
Det var en magisk kväll.

Om att göra ingenting

Jag vaknade och somnade och vaknade igen… Kl 11:00. Vilken lycka att för första gången på 2 veckor få sova ut.
Men; det var hett, det var en bastu i husvagnen för sommaren är här nu (för tillfället) så jag satte på mig bikinin och gick de 30 sekunderna till bryggan och tog ett morgondopp, en rask simtur och sen tillbaka till husvagnen för att brassa omelett och brygga kaffe.

Nöjd med morgonen, jodå 🙂

Svettas eller huttra i tjocktröja?

Jag vet ärligt talat inte vad jag uppskattar mest, eller minst rättare sagt… Idag är det så jävla hett och kvavt att husvagnen är omöjlig att vistas i (men jag gör det ändå). Det finns inte en tillstymmelse till fläktande brisar och de tidigare 2 veckorna har stormat så husvagnen kunde lyfta. Det där med Lagom liksom?

Igår tog jag iaf mitt första dopp, det var kallt men skönt och det lär bli minst 1 idag också. Långben bör ha jobbat klart på sina föräldrars hus idag så vi bestämde oss för att stanna 2 dagar till här i lilla Braås så att även han kan få ha lite semester medan det faktiskt är sol och varmt.

Sjösjuk

Igår var en av de stormigaste dagarna på hur länge som helst, att bo i husvagn då kan ge rejäl yrsel och obalans. Jag kunde inte gå eller sitta rakt, helt galet. I morgon lämnar vi Braås Camping efter 1,5 vecka, vi lämnar också husvagnen kvar här i Långbens brors lada.
Det känns sorgligt, det känns som jag och lilla Raggarrullen har kommit varandra väldigt nära. Vi har umgåtts tätt och intimt denna tid.
Men men, vi ses snart igen lilla vän.

Nu bär det strax av till stan med min svärmor, kanske hittar jag något skojsigt att shoppa.