Månad: juni 2012

Vin, grillning och parkhäng

Om nån timme sticker vi till huvudstaden för att hänga i en park, grilla och dricka vin med fina vänner. Skönt.

Nu ska jag hoppa i badet och se om det går att rädda denna trötta kropp och få den att se ut som en människa.

Facebook is tha shit

I morse blev jag uppdaterad av folks statusar på facebook om att det regnar ute. Tack för infon gott folk, jag har inte hört regnet smattra mot rutan själv hela natten och morgonen… Eller? Fan jag fascineras av folk och facebook, vissa statusuppdaterar om att dom väntar på ambulansen pga smärtor (nej, jag anser inte att du har rätt att åka ambulans om du kan chatta och besvara kommentarer på facebook, ta bussen!). Andra är ständigt lyckligast i världen, har den bästa kärleken, det bästa livet, det bästa myset. Eller den där grejen att man ska “gilla” en bild på ett ynkligt djur, ett undernärt eller ett förståndshandikappat barn, bara för att visa att man bryr sig (när det egentligen mest handlar om att få så många “gillningar” som möjligt under sin bild).

Och så har vi töntar som mig, som mest fotouppdaterar…

Jo just det… Sen har vi de som aldrig uppdaterar sin status alls. Skitkul. Verkligen.

Här kommer dagens bilder:

Ni ser vem som får de bästa pussarna va?

22 Juni 2012

Midsommarafton var lugn, jag gjorde ett försök till macrofoto på morgonprommisen med hundarna men det var ju en mindre storm ute så det gick sådär, sen bryggde jag kaffe och brassade en äggig frukost, låg på soffan, låg i sängen, tog en till sväng med hundarna, låg lite mer på soffan och tog sen några få foton på balkongen. Nu ska vi se “American Pie Reunion” och slappa lite mer.

som en tanke som en längtan om en pojke

jag ska plocka dig 7 sorters drömmar
att smyga in under din kudde
när du sover när du andas när jag tror du inte ser
så ska jag älska dig
bakom din nacke inunder lockar tätt mot mina läppar
ska jag hålla dig nära så nära så länge och kyssa
dina ögonlock ditt leende om natten; då

när jag tror du inte ser

 

 

Godiskväll

Det är torsdag men nästan Fredag så ikväll slukar jag chokladbitar och hallon/lakritsdöskallar… Ett eller två glas vitt och lite senare en film i kombination med dillchips, dipp och en vacker man under mitt täcke. I morgon är det nåt midsommartrams men för mig är det en ledig dag, en klänningsdag, en ta-hand-om-en-trasig-kropp-dag.

Idag är det sommar

Solen brände sönder mitt skinn på vägen till jobbet, det var en smärtsam härlighet. Jag hoppas att det är sommar hela dagen.
Jag jobbar till 18:00 ikväll men funderar på att lura med mig Långben till Grönan efteråt, det kan vara en trevlig sak, ja om sommaren stannar kvar såklart.

Dagens stadiga lunch är hallon/blåbär med hallonkesella och en halv avokado. Värsta svältlunchen men det var det enda jag kunde skrapa ihop på morgonen, men men, jag överlever nog till middagen.