Nagelförlängning och fransk manikyr med glitter

Idag gjorde jag ett sett bröllopsnaglar och sedan en fyllning på en av mina stammisar. Båda tjejerna valde min nya gele som är skimrande och glittrande pärlemo-vit. Så jädrans snyggt. Min egen manikyr består av svarta lackrester och nedrivna naglar. Så kan det gå med skomakarens barn.

Första bilden är naglar efter ca 5 veckor och de två nedersta är efter nygjorda. Nästan inga släpp alls på dessa veckor. Kanonbra.

Vissa män är svin

Måndagen började med kalasväder, snacka om högsommarvärme, galet men helt jävla underbart.

Jag har haft kaos på salongen senaste två veckorna med kortterminaler som inte fungerar, hantverkare som cementerat för hög trapp utanför min entrédörr så jag inte kunde öppna dörren, bredbandsbeställningar som tar flera veckor att få installerat och det värsta av allt, en kund som betett sig väldigt olämpligt och nu måste vi ringa och be honom vända sig till en annan salong i fortsättningen, på min salong är han iaf inte välkommen igen. Usch för karlar ibland!

Nu ska jag krypa ner i sängen med mina hundar och kika på tjejfilmer, man får passa på medan maken är bortrest.

Dilemma

Jag funderar på om jag ska lämna detta mörklagda vardagsrum och ge mig ut i solen. Det svåra är bara att veta hur man ska klä sig, inte för mycket så man svettas och absolut inte för lite så man fryser… Dilemma.

Hemska hemska hemskheter

Jag har vaknat om nätterna pga hemska drömmar, hemska hemska hemskheter har hänt men bara på låtsas. Ändå vaknar jag av exakt samma sak varje gång men med olika scenario, bara sensmoralen i drömmen är densamma. Idag, i morse vaknade jag klockan sju av samma lika men ändå olika och jag kunde inte somna om så jag tog hundarna på en morgonrunda, det var soligt men svalt och morgonen gav en försmak på sommaren.
Nu sitter jag i soffan med en kopp hett kaffe och en hund på var sida om min kropp, dom är bra att ha dom här små vännerna. Långben den sömntutan ligger varmt och mysigt kvar och sover, det var bara ett svart rufs som stack fram under täcket när jag vaknade.

Bildstorm

Om en söndag

Klicka gärna på bilderna för att förstora dom.

En söndag i Stockholm

Långben och jag tog en sväng till stan för att äta något gott och eftersom det är svårt att hitta bra restauranger med glutenfri mat så blev det Pizza Hut, det var helt ok men rätt så smaklöst. Vi började med en kaffe på Mosebackes uteservering men kunde knappt komma fram pga av nåt pojkband som spelade in sin video. Det var tusentals småflickor som skrek och massor av poliser samt avspärrningar. Tydligen var det nåt band som ska vara ett av de största nu men varken jag eller långben har hört talas om dom iaf… One direction?