Månad: april 2012

Huggormen

När jag och Långben var i skogen i går så letade vi efter ett bra ställe att sitta och fika på, rätt som det var skrek Långben; OOOORM!!!!! Han är lite rädd för ormar, nästan lika rädd som jag är för spindlar. Jag däremot är inte så rädd för ormar men har såklart respekt för dom. Jag slängde på macrot och kröp nära nära, så nära det gick för “hon” var tjock och rätt så alert på mina rörelser.

Jag är inget macroproffs och har bara ett 1:2 men jag gjorde vad jag kunde.

Lycka

Det räcker med små saker i livet för att man ska känna den där spirande lyckan i magen, det här är några av de små sakerna;

 

Kanelbullar

Gårdagen spenderades i skogen med hundarna och Långben. 3 timmars strosande med Nikon, macro, vidvinkel, picknick med kaffe och hembakta bullar. Vilket otroligt väder och vilken otrolig dag det var.

Frunch och vårkänslor

Jag började denna underbara lördag med att ta våra 3 coliietjejer på en solskenspromenad, vilken lycka att bara få strosa på mossig mark med lekande hundar omkring sig och med morgonsol i ansiktet.

Frunch:

Snapshot

Jag var bara tvungen att springa och hämta kameran, öka ison och slå på ringblixten… Detta var ett ögonblick jag inte kunde missa.

Från vänster; Findus (första valpkullen. Karlsson (mamma). Villemo (andra valpkullen).

Carema

Dåligt fotouppdaterande sista tiden men jag har inte orkat lyfta kameran. Jag skulle vilja ut i skogen och fota lite, det kan bli en sväng i helgen. Hoppas på sol och lite värme.

I går och idag har jag skött fötter på ett av Caremas äldreboenden, ett mycket trevligt, rent, välvårdat boende med jättefin personal och glada hyresgäster. Verksamhetschefen däremot, fy vilken otrevlig och nedlåtande människa. Jag kan ärligt säga att det var många år sedan jag kände mig så nedtryckt och tillplattad utav en annan människa och helt utan anledning. Jag gick därifrån med tårar i ögonen och grät en skvätt i bilen efter att Långben plockat upp mig.
I morgon ska jag till min älskade salong igen, gud så tacksam jag är över att vara egen företagare och ha tacksamma kunder runtom mig hela dagarna. Jag ska aldrig ta min salong och mina kunder för givna. Bara så ni vet.

Sköldkörtel och värk

Jag ligger i soffan och redigerar foton från när jag och en kär vän var på äventyr i den stora staden. Det är inga särskilda foton utan mest bara vardagsbilder som är roliga att ha kvar. Minnen…
För övrigt så väckte Långben mig med nybryggt kaffe och rostade mackor så jag har blivit bortskämd idag, lycko mig 🙂

Tyvärr har jag riktigt ont i min sköldkörtel och känner mig rätt så rejält ynklig, gissar på att jag inte lär göra mycket annat än att slöa idag.

Svartvit Lördag

Idag har jag min andra brors barn, det är nog tur att jag och Långben har valt att inte ha egna för då har vi mer tid för mina syskonbarn.
De bästa syskonbarnen i världen.

Oliver spelar NHL med Långben och Ellen och jag sitter med en varsin laptop och slöar.
Snart ska vi dra igång ett storbak kanel & vaniljbullar, Ellen ville göra sockerkaka så det blir kanske en sådan också.

Om personliga inlägg

Jag skriver inte personliga inlägg längre och har inte gjort på länge, jag skriver om ytliga, lätta saker i mitt liv men inga personliga.
Detta blir ett undantag.

Jag är gift med den bästa människan i världen.
Hans far är sjuk i cancer, svårt sjuk. Såna saker smärtar.
Det är människor jag älskar och som jag saknar varje dag.
Men detta inlägg vill jag bara säga ; ta hand om de människor som står er nära i livet, ta hand om de ni älskar och uppskatta varje dag ni har tillsammans.

Min älskade svärmor

Svärfar och Långben

Svärföräldrar

Nya Hem

Jag har varit barnvakt åt mina syskonbarn idag, en 6-månaders och och en 2,5-åring… Dom är underbara 😉

Nu ska jag varva ner med en kopp kaffe och en tidning, det blir till att bläddra i “Nya hem” och fantisera om sådant jag absolut inte kan;: Inredning.