Månad: mars 2012

Tatueringsdags igen

I morgon ska jag till den suveräna Roman igen för att fortsätta bläcka ner mitt skinn. Denna kärlek har pågått i 20 år nu och lär inte ta slut än på 20. I morgon fortsätter jag på mina korpar, eller rättare sagt, jag fortsätter att utöka mina korpar, min fågelsamling.


Karolinska och ösregn

Jag kom loss 2 timmar tidigare från salongen och for till akuten där min man låg pga diskbråcket, sen hem för att hinna handla mat, köpa material till redovisningen, ut med hundar som behövde rejsa av sig i skogen, in, torka dyngsura hundar, laga pizza, ta ett bad och sen vänta hem mannen. Nu har jag bäddat ner honom i sängen efter ett avsnitt av “Heroes” och en varsin stor portion glass. Snart ska jag till jobbet igen.

Ekorrhjulet är i rullning!

Chili till pizzan

Förkylning och ryggskott

Jag fortsätter på den förkylda trenden och min man har ryggskott, eller diskbrock… Det återstår att se vad som gäller för hans del.

Denna dagen blev en halvdag på jobbet, jag avbokade mina 2 sista nagelförlängningar och slutade kl 16, värsta lyxen för en sjuklig som alltid arbetar till 20:00. Det blev dessvärre ingen vila när jag kom hem utan jag fick sätta mig och fakturera kunder samt bokföra. Ibland suger det att vara egen företagare.

20120327-001919.jpg

Bejbibejbi

Jag har redigerat foton hela dagen, fakturerat, varit sjuk, snutit ut hela hjärnan, frossat i takeaway-mat och vilat på soffan i pauserna. Detta var min söndag, slapp men jobbig, skön men ångestfylld. I morgon blir det jobb på mina älskade salong igen.

Några snabbredigerade foton på en söt liten flicka;

Nikon & Jag

Jag tog vovvarna på en prommis till vattentornet,ujujuj vad dom sprang. Det var som att dom hade varit inlåsta utan möjlighet till rörelse i flera år, tokhundar <3

Just det, jag hade min pojkvän Nikon med mig. D7000 och macrot fick leka med oss i skogsdungen.

Rubrik

Jag har inte fotat eller redigerat på en vecka nu, har inte haft varken ork eller lust. Idag däremot bröt jag olusten genom att ta en bild med mobilen och nu känner jag mig faktiskt lite sugen på ett fotoprojekt i helgen. Jag måste bara komma på något roligt.

Har ni något förslag?
Ge mig ett ord, en tanke, ge mig något att tolka 🙂

Iphonefoto

20120322-230354.jpg

Studentfest

I fredags kväll var jag på Södertörns Högskola och fotade Långben som hade spelning där, samtidigt fotade jag åt deras klubb så dom har lite bilder att klä väggarna med. För övrigt har jag jobbat som en slav senaste dagarna, man kan säga att kroppen är sliten.

Vårkänslor och vårförkylning

Idag är en huvudvärksdag, solen lyser nåt underbart men jag vill bara sova.
Som tur är har jag världens bästa jobb eftersom jag är egen företagare, den friheten är värd massor men det innebär samtidigt att man får gå och jobba fast man är krasslig.

Jag kom just att tänka på att jag haft mitt företag i 9 år nu, snacka om att det får planeras ett jubileum till 2013 <3