Shoot store – Shoot magazine

Tack  Shoot store / Shoot magazine för er obefintliga service och er nonchalans. Jag hoppas att ni kunde köpa er något smaskigt fika för de pengar jag betalat för varor jag inte fått.

Jag kontaktade shoot store samma dag som jag fick min felaktiga order och skrev att jag ville ha tillbaka pengarna för de smycken jag inte fått. Det är nu 3 veckor sedan. Inte heller har Shoot store svarat på de mail jag skickat ang detta förutom det mailet där dom läste allting fel precis som i min order.

Tips från coachen: Läs era kunders beställningar ordentligt, läs sedan era kunders mail ordentligt istället för att bara hasta igenom texten. Betala tillbaka pengarna till era kunder när ni inte skickar ut de varor dom beställt!

Gör om-Gör rätt!

 

This entry was posted in Dagbok.

Hektiskt veckoslut, bra veckostart

I torsdags  jobbade jag till 21:00 och avslutade dagen med att skulptera mina egna naglar. Jag kände att en fransk manikyr med ett svagt skimmer kunde vara tjusigt till dopet.

I fredags åkte jag och Jånnapånna till A.N.T för att ta bort min dermal och för att hänga på café.

Efter en heldag på stan så skildes vi åt och jag mötte istället upp min käre make Herr Långben och så besökte vi Klubben på Fryshuset för att lyssna på duktiga vänner som spelade (Black Oak).

Lördagen bestod av dop, musik, foto, ätande och härligt sällskap.

Jag och Erika var gudmödrar, men säkert inte på det traditionella sättet för mitt under dopet fotade vi varandra, lilla Agnes och gästerna och sedan sjöng Erika en sång medan Långben spelade. Jag kan gissa på att vi gjorde dopet mer ”levande” iaf… Och rätt så ovanligt.

Nu ska jag redigera klart alla bilder samt komponera ihop en fotobok som en försenad gåva.

Ja just det, jag är knallsjuk igen ja..

Och i morgon ska vi på Thåström… Underbara Thåström <3

Pink Personality

Jag älskar rosa och jag älskar skarpa klara barnaögon. Såklart att det blir härliga foton då.

Säg hej till min guddotter Agnes <3

Agnes älskar att leka med min axelrem medan jag fotar henne, den var rätt så blöt efter hon haft den i munnen samt dreglat på den.

This entry was posted in Dagbok.

Salongsfoto, självporträtt och en vacker hudterapeut

Igår fotade jag lite nya produktbilder till salongens hemsida, några nya bilder på min extremt söta kollega Hannah och ett par självporträtt på mig. Bilderna på mig är ju inte så roliga eftersom jag varken hade stativ eller fjärren med mig så det blev handhållet med 30 mm, typiska fota-sig-själv-bilder. Men vad gör man när ingen annan fotar fotografen.

Jag som nästan aldrig sminkar mig var vågad med en lila ögonskugga.

Vackra Hannah färgar fransar och bryn på en kund.

This entry was posted in Dagbok.

Älskade Nikon, du är min bäste vän…

Jag sitter nedbäddad i ett tjockt täcke och redigerar foton, dopbilder och bebisbilder. Leverans senast Måndag. Pust…
För övrigt är jag sugen på ett mer rejält fotoprojekt, det är alldeles för länge sedan jag gjorde något skoj men orken, inspirationen och fantasin har inte infunnit sig senaste tiden. Förhoppningsvis blir det en ändring på det snart.

Ikväll ska jag och Långben åka över till Jonna och Prada, det blir fika, tennisdiskussioner och kamerasnack. Alltid lika magiskt.
Jag har även köpt en present åt min kära tvillingsyrra, inslaget i rosa…

This entry was posted in Dagbok.

Ett recept från ”Matplatsen”

Jag hittade ett recept som verkade gudomligt då jag älskar kokos och choklad, receptet var däremot inte så utförligt som jag kan tycka det hade behövts. Egentligen bakar jag aldrig med recept men här hade jag velat veta hur kakan blir så att säga, jag trodde på receptet att det skulle bli en smet/kräm som stelnade ovanpå kakan så som det brukar vara men denna chokladkräm var rinnig så jag gissar på att den helt enkelt ska tränga igenom och dränka ner kokosbottnen.
Det stod att den skulle serveras nästa dag men lilla jag fattade inte att det var av denna anledning, jaja… Nu ser jag iaf fram emot att få äta den för smakerna var ljuvliga (allt måste provsmakas).

Mjölkchokladtårta med kokosbotten.

Botten:
4 dl kokos
1/2 dl farinsocker
1/2 socker
3 msk sirap
4 ägg

Blanda alla ingredienser till bottnen. Häll smeten i en form med löstagbar kant ca 24 cm (ev kan man sätta ett bakplåtspapper i botten och smöra det så är det lättare att flytta kakan om man önskar det). Grädda kakan i 175 grader i ca 12 min. Låt svalna.

Topping:
300g mjölkchoklad av god kvalitet (tex Jiavarra Lacté från Valrhona)
2 msk smör
3 dl grädde
1 msk honung

Hacka chokladen. Koka upp grädde, smör och honung i en kastrull. Häll gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet. Häll smeten på den avsvalnade bottnen och låt stå till nästa dag.

Servera kakan med tex lättvispad grädde, glass eller färska bär.

(Jag kan redan nu avslöja att den smakar magiskt, hälsningar: Tjyvsmakarn)

Mums.

 

This entry was posted in Dagbok.