Archives by date

You are browsing the site archives by date.

15 minusgrader

15 minusgrader

Så jag värmer upp kroppen med brännhett te. Nu är det ju iofs inte 15 minus längre utan bara 5, men jag gissar på köldskador ändå 😉 Irländsk pub med fina vänner;  

Kärlek

Kärlek

Jag hade helt missat hur vacker denna bild är, såklart att jag är partisk då det är min brorsdotter men hon har något i blicken som får mig att kapitulera totalt. Kärlek.

Random bild på en väg

Random bild på en väg

Jag är så jävla bitter. jag skrev ett långt mail till poduktionsbolaget (ART89) ang piloten och la till en rar-fil med foton, något gick fel och rubbet försvann. Jag hade kopierat all text innan för säkerhets skull men den försvann också… FAN!

Mat

Mat

Det blev en del gott inhandlat på väg hem från jobbet igår.

Dagens Bildblogg

Dagens Bildblogg

Jag tog sista prommisen med hundarna, kallt som tusan så fingrarna var isbitar och näsan var snorig. Men det var vackert ute, sjukt vackert. Det föll smått smått glitter från himlen, lite som silver mot den vita snön. Dessvärre hade ena kula i septumsmycket lossnat…. Gaaaah, fan också. Men som tur är så har jag […]

Septum & Labret

Septum & Labret

Fjärde gången gillt; jag gjorde om min labret igen så nu har jag gjort det fyra gånger… Galet. Och så bytte Tyron ut septumretainern mot en hästskobarbell.