Färdigjobbat för denna gång

Nu är jag klar med redigering av alla foton så nu ska dom brännas ner i högupplöst format samt förminskas till webben och brännas.
Leverans och fakturering lär ta någon extra timme men sedan har jag ett par lediga timmar innan det är dags att ta vid på salongen.

Jag slutar 20:00 i morgon kväll och sedan är det fullt ös resten av veckan.

Portfolio

Jag håller på och skapar en portfolio vilket kan vara på tiden.

Tyvärr hänger inte min blogg med i alla uppdateringar så jag kör en länk.
Smultris Portfolio

Nu varken orkar eller hinner jag mer ikväll så jag jobbar vidare på detta i morgon.

Hemma hos mig just nu

Jag jobbar för fullt (bortsett från en tacopaus) med att redigera klart de sista bilderna så jag kan leverera allt nästa vecka.

Så här ser min lilla arbetshörna ut:

Och så här ser jag ut just nu, iklädd Herr Z;as stora tröja och mysbyxor:

Nikon D7000, Lensbaby Composer, F/2,8, Iso 800, 1/25 sek

Skate

Jag gillar att Cecilia gillade idén med att ha lite liv och rörelse bakom sig och vi får se om denna bild är en av de som kommer upp på företagets hemsida 🙂

Sönderstressad

Jag är så stressad att jag inte ens vet hur jag ska ta mig ur det, inget verkar dämpa denna mentala aktivitet.

Min man är på kryssning med sin bror och jag är hemma med hundarna, jag har massor av redigeringsarbete kvar att göra men ska försöka bli klar till söndag kväll.
Jag tar en paus i arbetet med att redigera lilla sjuka Alva.

Rusch

Nu kan man säga att det är mycket på G. Fler fotojobb bokas in, redigering upp över öronen, både betaljobb och gratisjobb 😉
Sedan händer det fortfarande massor som jag inte direkt kan prata om ännu, men en vernissage hemma hos Familjen Bornevi stundar i Oktober och där lär det hända spännande saker.

Nu ska jag se en film och försöka sova i tid så jag orkar med morgondagen och resten av veckan, jag har faktiskt en lyxvecka och slutar 16:00 varje dag… Inga kvällar alls, tro det eller ej.

2 veckors magsmärtor and still going

Jag är fortfarande väldigt dålig. Magen har gjort mig till en ynklig liten boll och jag vill bara ligga hopkrupen under täcket, precis som jag gör just nu. Herr Z är i Hudik på pingisturnering/match och jag längtar verkligen efter att han ska komma hem igen.

Här är en bild från fotosessionen i måndags, mina fina vän, agent, kollega, terapeut och kund. Vi har en mångfacetterad relation 😉