Månad: maj 2011

Kärlek

Just nu har jag så förbaskat ont i hjärtat fast inte på ett dåligt sätt… Det liksom värker av kärlek inför den person som sover bredvid mig.

D300

Klockan är 02:00 och jag redigerar lite foton och kikar på en film, Daniel snarkar bredvid mig och jag har knastrat i mig massor med dillchips och kokosprickar… Jag borde kanske sova som normalt folk gör vid den här tiden.

Lida och fotografi

Jag ordnade världens matsäck med varm sallad, lammracks, lammbiffar, vattenmelon, packade ner min kamera och stack till Lida med Daniel och Findus… Vi är ena riktiga naturfriskusar nu för tiden 😉
Tidigare i dagarna har jag bara fotat med mobilen eftersom jag powerwalkat men nu tog vi en mer normal prommis så då orkade jag släpa med mig kamera och 2 olika objektiv. Att fota järnvägsspåret med mobil är inte lika skoj som att använda min Nikon D300.
Resultat;

Minus på schemat

Min kropp värker, varenda muskel vrider sig under skinnet och så har det hållit på hela natten men en positiv sak med att ha muskelvärk är att man vet att man varit nyttig och tränat.
Idag väger jag 51,9 kg vilket är de minsta jag vägt sedan tonåren. Det funderar jag på att fira med en till skogspromenad på 1 mil.

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=348743

och jag lägger mig ner
låter den lilla sagofiguren suga ut det sista av syret
ur venen
innan något vittrar bort och försvinner

så låter jag älvan räkna kotor
stryka ryggrad jag vet inget annat
och jag lämnar salta droppar i hennes handflator tänker att livet kommer igen
en annan dag

min tunga väter ögonlock
viskar; schhh det är inget farligt
alla dör
en dag

din lärdom var; en fingertopp mot hjärtat

tystnad

Bitterfittan som aldrig är nöjd

Jag tänkte att jag kanske borde äta något så jag tog några dillchips, jag satte på Maggio (gay, jag vet) och hällde upp ett glas vin. Jag började fräsa lök och quornbitar i vitt vin och grädde. Jag tappade aptiten och började Iphonefota istället.
Kanske tycker jag bara synd om mig själv, kanske känner jag mig bara ensam och bortglömd alldeles för ofta och kanske vill jag ha en kick i mitt liv. Kanske skriker min kropp efter att fylla klart överarmen och axeln med lite bläck och kanske behöver jag få vila mina fingrar på en helt ny kamera.
Jag hade ett projekt på G. Det föll!

Lida

Jag har inte motionerat på över en vecka nu och ju längre tiden går desto slöare blir jag. Alltså tänkte jag ta Fimpen på min vanliga 5-kilometersrunda men så fort jag kom ut så tappade jag sugen så vi gick ner på ängen för lite lek men där var ett tivoli uppställt… Helt plötsligt befann jag mig på ett 7,6 kilometer långt spår till Lida 😉
Fåglarna kvittrade, gruset knastrade under fötterna och Findus hade sjukt mycket spring i benen. Vädret växlade mellan grå och regntung himmel och solsken, helt enkelt ett perfekt väder att ut och motionera i. Inte en enda människa mötte vi så Findus fick springa som hon ville i 1,1 mil.

Det känns som att 1 mils promenad är en bra start på dagen.


Min lilla stora man

Stuvade makaroner, köttbullar, hallonpaj, marsansås, kaffe, avokado och hej och hå… Jag har vräkt i mig godsaker vilket alltid är smått ångestfyllt men gott var det iaf. Sen satte jag min älskling på att röja upp köket, han är himla bra han.

Här nedan är två bilder på Ellen och Daniel 😉

20110526-203345.jpg

20110526-203352.jpg