Söndagsmacro-15/3-2015-Ett Foto Om Dagen

Våren kommer närmre och jag blir varmare inombords. I morgon köper jag troligen en el-cykel för att kunna röra mig lite mer aktivt till och från jobbet, mina bröder kommer antagligen spy över detta och anse att jag borde cykla på min vanliga cykel. Tyvärr har jag inte ork för att cykla 1,8 mil enkel resa. Jag önskar att jag vore som dom, att jag kunde cykla 30 mil i ett sträck eller springa ett maraton bara sådär. Men tyvärr är jag sjuk och jag gör mitt bästa för att träna på det sätt jag klarar av. Förut var styrketräningen ingen match men idag får jag kämpa hårt för att orka.

Jag börjar få mer och mer insikt i varför kroppen inte orkar med längre, i fredags påbörjades en ny utredning för magen… Det är ju inte jättekul men förhoppningsvis kan jag få en acceptans för min egen kropp och bara inse att denna inflammatoriska tarmsjukdom faktiskt påverkar mig och att det inte handlar om ett “svagt sinne”.
Jag är så jävla duktig på att kasta skit på mig själv. Jag tycker alltid att jag är värdelös som inte orkar, som inte kan trots försök. Och sedan när brorsan säger att det bara är att springa eller bara att kämpa på eller att om min man kan, så kan jag, då kastar jag ännu mer skit på mig själv, hur kan jag vara så jäkla lat och dålig som inte ens kan jogga. Som inte ORKAR jogga…?!

Ingen vet ju riktigt hur jag mår eftersom mina sjukdomar inte syns utanpå. Jag ser frisk ut och jag beter mig som jag är frisk, ingen annan tar ju del utav mina skov när jag ligger på toalettgolvet i kramper och illamående eller när toastolen är nedblodad pga trasig tarm. Tänk, nu skriver jag saker som jag aldrig ens berättat för nån. Min familj får bara höra att jag har problem med magen.
Oavsett vad andra tycker; i morgon börjar jag förhoppningsvis att elcykla.

Här kommer dagens Söndagsmacro.

1502181_10204706782372327_1064360639842258210_o

SöndagsMacro – 22/2-2015-Ett Foto Om Dagen

Jag hade tänkt ta en promenad och fota utomhus idag men inte ens hundarna fick en långprommis, jag har så fruktansvärt ont i munnen så jag kan knappt stå ut att existera.

Idag är det söndag vilket innebär; söndagsmacro. Först fotade jag en brunfläckig banan men det var ju inte så jävla upphetsande att titta på.

söndagsmacro1

Söndagsmacro

På Söndagar drar jag igång med “Söndagsmacro” som tillskott i -Ett Foto Om Dagen. Det roliga är att jag kommer köra det tillsammans med Eva som jag nämnt här tidigare, Eva har haft sin blogg “Ett foto om dagen” länge så kika gärna in på hennes bilder också.

Nu ska jag försöka få i mig en bit kladdkaka med grädde och lite kaffe. Det är fortfarande oerhört svårt att äta och gör väldigt ont men skam den som ger sig.

coffees